Aanbiedingen

Op deze pagina vindt u de speciale aanbiedingen. Wilt u gebruik maken van één van de onderstaande aanbiedingen dan kunt u via het contactformulier contact opnemen met Schoonheidssalon Joan. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak.

 

Speciale aanbieding - Arrangement 1

Kan uw huid een oppepper gebruiken? Dan is de volgende aanbieding helemaal voor u bestemd...

...in 30 dagen drie heerlijke gezichtsbehandelingen!

De eerste behandeling

Een complete gezichtsbehandeling inclusief uitgebreide massage en epileren indien u dat wenst. Deze behandeling wordt uitgevoerd met producten uit de kaviaarlijn een weldaad voor uw huid, een echte oppepper. Tijdsduur 2 uur.

De tweede behandeling na 15 dagen

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling en massage, incl. het bijwerken van de wenkbrauwen indien u dat wenst. Deze behandeling wordt uitgevoerd met producten uit de verzorgingslijn van Declaré afgestemd op uw huid. Tijdsduur 1 uur.

De derde behandeling op de 30ste dag

Een complete gezichtsbehandeling met producten afgestemd op de conditie en de behoefte van uw huid. Tijdsduur 2 uur.

Zichtbaar een oppepper voor uw huid! Wilt u gebruik maken van deze aanbieding neemt u dan contact op via de contactpagina. Klik hier om direct naar de contactpagina te gaan

€ 105,00

Speciale aanbieding - Arrangement 2

Een complete gezichtsbehandeling:

Epileren, verven van de wenkbrauwen en wimpers, harsen bovenlip & kin, een voedend en verstevigend vliesmasker met ampul werkstof-concentraat, scrubben van de handen + handmasker.

De behandeling wordt afgesloten met een lichte make-up.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding neemt u dan contact op via de contactpagina. Klik hier om direct naar de contactpagina te gaan

€ 65,00

Concept & layout: © 2018 Hermen Joostens